TESTIIN FITLINEN BASICS

toukokuuta 09, 2015
Saan personal trainerina päivittäin ehdotuksia erilaisten lisäravinteiden myymiseksi ja olen niihin suhtautunut aina hyvin kriittisesti. Jokainen näistä lisäravinnesarjoista on juuri se paras ja ainut joka oikeasti toimii, ja niiden avulla paranee sairaus kuin sairaus. Tutkimustuloksiakin löytyy aina, mutta se kuinka puolueettomia tutkimukset ovat oikeasti olleet, on usein hyvin kyseenalaista. Juuri näitä lisäravinteita myymällä voisin triplata jo muutamassa kuukaudessa tuloni. Jokunen aika sain parhaimman, tai ehkä älyttömimmän, ehdotuksen, että voisin tehdä PT-valmennusta ja sitten saisin myydä kyseisen lisäravinnefirman tuotteita. Koko hommassa oli suoraan sanottuna kusetuksen maku, ensiksi annettiin ymmärtää, että PT-valmennus olisi se pääjuttu, josta tietysti oletin saavani kohtuullisen korvauksen, mutta se olisikin ollut ilmaista työtä, mutta olisin saanut mahdollisuuden myydä kyseisen yrityksen tuotteita. Koko toiminta perustui verkostomarkkinointiin, joka periaatteessa on ihan ok, mutta jos sitä yritetään salailla ja kiertää viimeiseen asti, saa se viimeistään hälytyskellot soimaan. Joten en lähtenyt kyseisen firman toimintaan mukaan, mutta sitkeä tyyppi oli, sillä kehtasi vielä kysyä, että olisikohan mulla PT-kaveria, joka kaipaisi lisää tuloja. En tiedä miten paljon niitä lisätuloja tulee työstä, josta ei edes maksettaisi korvausta... ;)

Moni voi varmasti yhtyä kokemukseeni verkostomarkkinoinnista. Jos hommassa on jo alkuun kusetuksen maku, tuskin tuotekaan voi olla kovin hyvä. Hyvää tuotetta ei tarvitse markkinoida salailemalla tai vääristelemällä myyntimenetelmiä. Verkostomarkkinoinnin kautta tarjolla on myös hyviä tuotteita, joten kaikelle en heti sano ei. Järjestämässäni liikuntatapahtumassa oli mukana Fitline-tuotteiden jälleenmyyjä ja juttelimme pitkän aikaa mun vatsatoiminnan tilanteesta, joka koko ajan vaan menee huonommaksi. Keinot alkavat olla aika loppu, eikä jatkuvat lääkärissä ja erilaisissa kokeissa ravaamiset ole tuoneet mitään ratkaisua.  Alankin olla valmis kokeilemaan kaikkea, jotta oloni parantuisi. Olen suhtautunut Fitline -tuotteisiin hyvin skeptisesti ja suhtaudun kyllä vieläkin, mutta päätin ottaa purkin Basicsia testiin. Ennakko-odotukseni ovat, että meni 65 euroa hukkaan, mutta ehkäpä olen väärässä. Toisaalta negatiivinen ennakkoasenteeni ainakin vaikuttaa siihen, ettei ns. plasebo-efektiä tule. Helposti jos uskoo jonkin toimivan, alkaa olo parantua, vaikka todellisuudessa mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Basics on siis valikoiduista hedelmistä, vihanneksista ja viljaraaka-aineista, ravintokuiduista, elävistä maitohappobakteereista ja entsyymeistä sekä arvokkaista intialaisen Ayurveda-opin mukaisista yrteistä valmistettua jauhetta, joka auttaa rasittunutta ruuansulatuselimistöä korjaantumaan. Jauhe koostuu seuraavista aineista: sakeuttamisaine guarkumijauhe, happamuudensäätöaine sitruunahappo, acerola-jauhe, aromi, omenankuitu, sakeuttamisaine pektiini, vihannesjauhe (parsakaali, kaali, porkkana, vihreä paprika, pinaatti, tomaatti), C-vitamiini, kasvientsyymikompleksi (amylaasi, proteaasi, laktaasi, lipaasi), inuliini, riisinlese, seleenihiiva, vihreäteeuute, maitohappobakteerit (Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus), väriaine kurkumiini, E-vitamiini, beetakaroteeni, rypäleensiemenjauhe.fruktoosi, arabikumi, kauranlese, herneenkuitu.

Normaalisti jauhetta käytetään yksi annosmitallinen päivässä, mutta koska mun tilanne on sen verran haastava, suositeltiin aloitettavaksi ihan pienellä annostuksella, vajaalla teelusikalla. Jauhe sekoitettiin veteen ja maku oli ihan ok, vähän keinotekoinen appelsiini, mutta paljon pahempiakin on tullut maistettua. Otin ehkä kuitenkin vähän liikaa jauhetta, sillä ensimmäisen annoksen jälkeen se poltteli vähän vatsassa. Muuten tuli ehkä sellainen pieni energiapiikki. Mulle kerrottiin kyllä, että alussa käytössä saattaa olla ns. sivuoireita, mutta jotka kyllä tasoittuvat.

Tulen kertomaan täällä blogissa miten kokeilu etenee, tarkoituksena olisi käyttää tuo 600g purkki loppuun. Normaalikäytössä (1 mitta-annos/vrk) purkki riittäisi kuukauden, mutta koska syön enkä yhden neljäsosan, jos sitäkään, purkki tulee riittämään tässä vaiheessa pidempään.

Onko teillä kokemuksia Fitline –tuotteista? Tai muista verkostomarkkinoinnin kautta myytävistä lisäravinteista? Tai verkostomarkkinoinnista yleensä?

EDIT: Täältä löydät testin tulokset.

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.