6 VKOA TAKANA FITLINEN BASIC- TESTIÄ

kesäkuuta 20, 2015


Olen nyt testannut 6 viikkoa Fitlinen Basic-jauhetta. Sitä suositeltiin minulle vatsan toimintaa parantamaan. Nyt olisi aika kertoa kokemuksista ja toivoisin, että voisin kertoa miten mun elämä on nyt muuttunut ja vatsa on parantunut, mutta valitettavasti en voi. Vatsa ongelmat jatkuvat edelleen.

Tutkiessani tarkemmin jauheen aineosaluetteloa, ensimmäisenä aineena on fruktoosi, eli sokeri. Onhan fruktoosi tietysti terveellisempi vaihtoehto kuin valkoinen sokeri, mutta sokeri on sokeri. Jos ensimmäinen ainesosa on sokeri, se tarkoittaa myös, että sitä on eniten jauheessa. Yksi annos on 20g jauhetta, josta 13 grammaa on sokeria. Eli yhteensä viisi sokeri palaa. Eikä aineosaluettelossa ollut mitään sellaista, mikä muutenkaan olisi herättänyt erityisesti innostusta. Jauhe onkin varmasti oikein hyvä monivitamiinilisä, mutta en usko sen olevan kunnon monivitamiinia parempaa.


Käytin jauhetta säännöllisesti noin 4 viikon ajan, jonka aikana en juurikaan huomannut mitään muutoksia. Sen vuoksi päätin pitää taukoa, jotta ehkä huomaisin jotain, kun en enää käytäkkään jauhetta, mutta en huomannut kyllä muutoksia lopetuksenkaan suhteen. Nyt olen taas käyttänyt noin viikon jauhetta  ja en huomaa mitään erityisiä muutoksia. Jauhettahan suositellaan käytettäväksi kolme kuukautta, ennen kuin kunnolla tuloksia alkaa näkyä, mutta sen verran tyyristä kamaa on, että näillä perusteilla en rupea kyllä sijoittamaan 65€ kuukaudessa jauheeseen, jonka voin korvata huomattavasti edullisemmin puhtaalla ravinnolla ja vitamiineilla. Tietysti, jos tuon lisäksi ei tarvitsi ostaa ollenkaan vihanneksia, niin kyllähän 65 € olisi ihan kohtuullinen hinta, mutta ihan yhtä paljon niitä vihanneksia silti tulee kannettua kotiin.


Tulen kyllä käyttämään purkin loppuun, mutta omalla rahalla en enää pidempään testaa tätä. Meinasin kirjoittaa tähän, että jos joku haluaa tarjota mulle vielä sen 2 kuukauden setit, että jos niitä tuloksia sitten ilmenisikin, niin voisin muuttaa mielipiteeni, mutta toisaalta tuo fruktoosi mietityttää, sillä sokeria kun muutenkin jo saadaan kaikkialta, joten mielellään ei yhtään enempää tunkisi sitä itseensä.

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.