OLE TÄRKEÄ ITSELLESI ~ I LOVE ME-MESSUT

lokakuuta 25, 2015
Vihdoinkin kerkeän tulla kertomaan kokemuksista, joita sain tänä vuonna I love me-messuilla. Tämä viikko on vielä painettu tukka putkella, mutta ensi viikolla kiireet helpottavat. Silloin yritän panostaa enemmän tähän bloginkin kirjoittamiseen. Nyt jos milloin on todellakin aika kuunnella omaa kehoa, ja sen merkkien myötä päätinkin pitää lauantain vapaata. Tuli tehtyä monia asioita, joita en oikeastaan koskaan tee, mutta tänään oli mahtavaa herätä hymy huulilla. Eilen tuli naurettua paljon enemmän kuin moneen kuukauteen yhteensä. 

Mutta nyt niistä messuista. I love me -messujen tarkoituksena on muistuttaa meitä huolehtimaan itsestämme kiireenkin keskellä. Varmasti jokainen teistäkin tietää sen itsestä pitää huolehtia, mutta arjessa se vain unohtuu helposti. Välillä on hyvä, että näistä asioista muistutellaan meitä erilaisin tavoin. Itselleni I love me-messuilla parasta oli ehdottomasti Kylli Kukkin tapaaminen. Häneltä olen saanut niin paljon uusia ideoita oman hyvinvoinnin edistämiseen. Välillä ne ovat niitä kaikista yksinkertaisempia juttuja, mutta jotka jotenkin aina vain unohtuvat kaiken hektisyyden keskellä. Kylli puhui myös hyvin siitä miten olemme jokainen yrittäjiä omassa itsessämme. Jokainen tietää, että jos haluaa menestyvän yrityksen, se vaatii panostusta. Sama on itsemme suhteen, mikäli haluamme ”menestyvän” itsemme, on hyvinvointiin panostettava. Usein sitä huomaa ajattelevansa, että nyt vaan on kaikkea, että panostan hyvinvointiin sitten kun. Sitten kun saa aina kuitenkin uuden jatkumon. Pahimmassa tapauksessa oman hyvinvoinnin merkityksen tajuaa vasta sitten kun sen on menettänyt. I love me –messuilla omaa hyvinvointia lisättiin viiden eri teeman alueella. kauneus, muoti, koru ja kello, terveys ja luonnollisesti. Materia ei yksistään tuo hyvinvointia, mutta välillä pienet materialistiset ilot voivat olla juuri mitä sillä hetkellä oma hyvinvointi tarvitsee. Omat mielenkiintoni keskittyivät eniten tuonne terveys ja luonnollisesti teemoihin, mutta esimerkiksi muotialueelta löytyi ihanat Hipaneman rannekorut, joilla voisin todellakin hemmotella itseäni. Tällä kertaa vielä oma koru jäi hankkimatta, mutta enää pari kuukautta jouluun, joten ehkä joulupukkikin haluaa hemmoitella minua  sellaisella. 

Messujen tarjonnassa näkyi entistä enemmän ekologisuus ja eettisyys, Yhä useampia ekologisia ja eettisesti tuotettuja kosmetiikkasarjoja oli esillä. Ekologisen kosmetiikan lisäksi luonnollisesti-alueella oli osasto eettiselle muodille. Tarjolla oli niin koruja, laukkuja kuin vaatteitakin. Paljon kaikkea ihanaa olisi ollut tarjolla, mutta onneksi tuo rahapussinkoko rajoittaa hankintoja. Moni on varmasti kuullut sanottavan olet mitä syöt. No jos syöt possua, niin ei se tee sinusta possua, mutta kyllähän ravinto vaikuttaa todella paljon hyvinvointiin. Jos kroppa ei saa riittävästi ravintoaineita, ei se jaksa pysyä hyvinvoivana. Eilen kävin syömässä pitkästä aikaa hampurilaisen, ja oli hyvää. Välillä on parhautta syödä jotain todella rasvaista ja hiilihydraattipitoista, mutta aika nopeasti kroppa kaipaa niitä ravintoaineita, joita niistä ruuista ei saa. Hampurilaisen jälkeen minun tekikin mieli mustikoita. Tasapaino on tässäkin se avain hyvinvointiin. Liika stressaaminenkaan ruuasta ei tee hyvinvoivaksi.

Messuilla oli paljon tarjolla ideoita hyvinvointia lisäävään ravitsemukseen. Suosikkini oli yllättäin Cocovilta maisteltu raakakakkupala ja vihersmoothie. Superfoodeja oli tarjolla useilta eri yrityksiltä. Oma suosikkini on tietenkin raakasuklaa, jota tuli "muutaman" kerran maisteltua.Parasta kuitenkin koko messuissa oli (ja on) ihmisten tapaaminen. I love me-messuilla tapaa vanhoja tuttuja ja tutustuu uusiin ihmisiin, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista kuin minä. Sellaiset messut tänä vuonna ja ensi vuonna taas uudestaan?

Kävittekö te  I love me-messuilla? Mikä teidän mielestä oli parasta messuissa?  

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.