NUUKSIO, PAIKKA RAUHOITTUA

marraskuuta 05, 2016
Kaksi kiireistä viikkoa sekä paljon ihmisiä ja hälinää ympärillä, uuvutti minut viime viikolla, ei niinkään fyysisesti vaan enemmänkin henkisesti. Mieli kaipaisi rauhaa, vaikka nautinkin paljon ihmisistä ja siitä, että asioita tapahtuu ympärilläni. Luonto on paras paikka rauhoittua. Onneksi läheltä löytyy Nuuksio. Metsä, jossa saa liikkua vapaasti kuunnellen tuulen huminaa ja lintujen laulua. Etsiä ne pienet polut, joiden varrelta löytää joka kerta jotain uutta ja kaunista. Saa vain olla omien ajatuksien kanssa. Tai olla ajattelematta mitään ja nauttia vain ympäristöstä.

Oli rauhoittavaa päästä nauttimaan hiljaisuudesta ja viimeisistä syyspäivistä luontoon. Istuin kuuman teekuksan kanssa Mustanlammen rannalla ja kuuntelin hiljaisuutta. Kaikki ylimääräinen hälinä oli poissa. Metsässä on jotain voimaannuttavaa.

Pari viimeisintä päivää on ollut minulle unelmatalvisää. Muutama aste pakkasta ja lunta maassa. Kumpa tälläkin viikolla pääsisin luontoon, mutta kiire on taas vallannut arjen. Onneksi kiirekin johtuu pääsääntöisesti mukavista jutuista, joten siitäkin nauttii, kunnes taas pääsee rauhoittumaan luontoon.
  
Rauhoittavaa viikonloppua juuri sinulle.   

1 kommentti:

Sisällön tarjoaa Blogger.