SHAMPANJAUNTUVALIIVI JA ROMANTTISET HANSKAT

helmikuuta 25, 2017
Eilen vietettiin Lahden MM-kisoissa naistenpäivää, ja se olikin erinomainen päivä tutustua Skhoopin ja OddMollyn sporttimallistoihin Lahden Seurahuoneella. OddMolly olikin tuttu merkki entuudestaan, mutta Skhoop puolestaan täysin uusi. Molemmilta merkeiltä löytyi paljon ihania juttuja, mitkä voisin kaikki pukea yhtäaikaa päälle. Ajattelin, että sitten en kyllä varmaankaan näyttäisi kovinkaan tyylikkäältä, mutta oikeastaan monet merkkien vaatteista sopisivat yhteen."Odd Molly is a brand with a mind, a heart and a conscience. Odd Molly is also a loving brand with high ambitions, yet a brand that will never take itself very seriously. The Odd Molly mind loves to submit to its appetite for more, always being damn fabulous meanwhile."

OddMollyn yhdistän aina ihaniin vaaleanpunaisiin romanttisiin villatakkeihin. Sama romanttisuus ilmeni myös treenivaatteissa, jotka kuoseiltaan ja väreiltään erosivat yleisistä treenivaatteista. Olen pitkään etsinyt sopivan ohutta hupullista paitaa treeneihin, mutta huppullisena on ollut vain tavallisia huppareita, ja ne ovat liian paksuja. Ihastuinkin tuohon OddMollyn hupulliseen treenipaitaan, ja ehkäpä saan sen kotiutettua sitten kun se tulee kauppoihin. Minulla on oikeasti todella pienet kädet, lähes lapsen kädet, jonka vuoksi en muista edes milloin olisin omistanut mitään muita hanskoja kuin sellaisia neulottuja strech-hanskoja, joissa yksi koko sopii kaikille. Kuvassa näkyvät hanskat olivat täydelliset, myös kokonsa puolesta. (Niitä saa myös yhden koon isompana, jos kädet eivät ole pienet) Sain testiin myös OddMollyltä juoksupannan, joka vaikutti pysyvän päässä myös kovemmassakin vauhdissa. Siitä sitten lisää, kunhan pääsen tästä flunssasta eroon ja takaisin lenkkipolulle.
Rakastan metsäretkiä. Ja varsinkin ruokataukoja, mutta usein kylmällä kivellä tai penkillä istuessa tulee kylmä. Toiset villahousut lämmittäisivät, mutta niiden pukeminen päälle menisi vähän liian vaikeaksi. Siihen ratkaisuna on untuvahame, jonka voi pukea ulkoiluhousujen päälle. Skhoopin mallistosta löytyy eri pituisia untuvahameita, joita on ohuempana ja paksumpana, riippuen mihin tilanteeseen sitä tarvitsee. Skhoop on Sissi Kewenterin vuonna 1999 perustama yritys, jonka visiona on pitää peput lämpimänä kaikkialla maailmassa. Untuvahameiden lisäksi mallistosta löytyy muitakin ulkoiluvaatteita perinteisissä väreissä ja ei niin perinteisissä väreissä. Tuo kullan tai paremminkin shampanjan värinen pitkä untuvaliivi oli ihana, mutta ehkä sen kanssa en osaisi lähteä metsään. Sen sijasta metsään pukisin päälle tuon viininpunaisen svetarin, joka tuntui niin pehmeältä. Hameista ei nyt ollut kuvaa, mutta niissä oli huippua, että ne sai kokonaan auki sivusta, eikä sitä tarvitse pujotella päälle toppahousujen ja kenkien kanssa. Vielä kun olisi sellainen hame, jonka pituutta voisi muutella tarpeen mukaan, olisi täydellinen toppahame löytynyt.

Koska eettisyys on minulle tärkeää, enkä haluan kannattaa esim. eläviltä hanhilta nypittyjä untuvatuotteita. Kaikki Skhoopin untuvatuotteet on tuotettu eettisesti ja untuvat on hankkittu ruokatuotannon ”jätteestä”. Eli niistä eläimistä, jotka on tuotettu ravinnoksi, on kerätty untuvat talteen, eikä eläimiä ole untuvien takia tapettu. Tästä todella ISO plussa!


Miltä teistä tuo shampanjan värinen untuvaliivi näyttää?

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.