TAMMIKUUN SUOSIKIT

helmikuuta 13, 2017
Uuden blogin myötä ajattelin aloittaa uuden postaussarjan kuukauden kauneuden ja hyvinvoinnin suosikkituotteistani. Nyt vuorossa olisikin ensimmäinen, eli tammikuun suosikit, listaus. Osa esiteltävistä tuotteista saattavat olla todella vanhoja, sillä esittelen teille vain tuotteita, joihin olen itse todella ihastunut. Eikä kaikkien tuotteiden laatu tuli välttämättä esiin muutaman käyttökerran jälkeen. Esimerkiksi kosteusvoiteissa monesti joku voide saattaa olla tosi hyvä ensimmäiset pari viikkoa, mutta sitten iho ”tottuu” siihen, ja vaikutus katoaa. Tilanne voi olla myös päinvastainen, eli aluksi tuote ei tunnu vaikuttavan mitään, mutta jonkun aikaa käytettyä, siitä kuoriutuukin oikea helmi.


Tammikuussa olen erityisesti tykästynyt Nordic Health Sprays:n vitamiinin suihkeisiin. Minulla on ollut ongelmia syötävien vitamiinilisien kanssa, sillä niistä tulee poikkeuksetta huono olo. Olen yrttäinyt saada syötyä vitamiinit ilman pahaa oloa esimerkiksi sekoittamalla ne smoothien joukkoon tai kapseleista poistamalla kuoret, mutta niistä keinoista ei ole ollut apua. Tänä päivänä ihmisellä on monia haasteita imeytymisessä suoliston kautta. Suihke, joka imeytyy suoraan limakalvolta on osoittautunut hyvin imeytyväksi ja nostaa veressä vitamiinitasot säännönmukaisesti, mikäli valmistetta käytetään ohjeen mukaan. Sain blogin kautta testiin noita vitamiinisuihkeita, ja niihin olen ollut tyytyväinen. Kaikista parasta olisi, ettei suihkeet maistuisi miltään, mutta D-vitamiinin piparmintun maku ei ole ollenkaan keinotekoinen. B-vitamiinisuihkeen hedelmän maku puolestaan on vähän keinotekoinen, muttei se käytössä haittaa, sillä maku häviää nopeasti.


Flow kosmetiikan silmänympärys- ja huulibalsami on ollut minulla käytössä jo pienen ikuisuuden. En ole sitä juurikaan käyttänyt huulirasvana, mutta se on ollut täydellinen kosteuttaja pakkasella kuivuville kynsinauhoilleni ja ihotumalle sormissa. Valitettavasti juuri tätä samaa silmänympärys- ja huulibalsamia ei enää taideta valmistaa, mutta vastaavia tuotteita Flow kosmetiikalta löytyy nytkin saatavilta. Flow Kosmetiikan valmistetaan alusta loppuun Suomessa tarkkoja luonnonkosmetiikan laatustandardeja noudattaen, eikä niihin lisätä mitään ylimääräisiä ainesosia eikä myöskään poista niistä mitään luonnollista ja kauneudelle tärkeää.


Kolmas ehdoton suosikkini tammikuulta on Benecosin 8 In 1 Sävyttävä BB-voide,joka mm tasoittaa, kiinteyttää, kosteuttaa ihoa samalla antaen iholle peittävän luonnollisen sävyn. Voide sisältää mm mm. granaattiomenan siemeniä, karitevoita, jojoba-, acai-, ja oliiviöljyä sekä hyaluronihappoa. Benecosin BB-voide vastaa peittävyydeltään enemmänkin meikkivoidetta, mutta jättää paljon luonnollisemman tuntuisen ja näköisen ihon verrattuna meikkivoiteisiin. Laadun lisäksi hinta on iso plussa tälle tuotteelle. BB-voide maksaa n. 12 euroa ja se on todella halpa, kun puhutaan luonnonkosmetiikasta, jonka valmistamisessa ei ole käytetty petrokemiasta johdettuja aineita, parabeenejä, silikoneja, PEG:a, synteettisiä väriaineita tai tuoksuja.

Onko näistä jotkut teille tuttuja tuotteita? 
Onko teilläkin hyviä kokemuksia näistä?


*Osa tuotteista on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.