UUDEN ALKU

helmikuuta 06, 2017
Tervetuloa uuteen blogiini, olen todella iloinen, että olet löytänyt tänne. Odotan innolla mitä tämä uusi mahdollisuus tuo minulle ja teille, toivottavasti tekin pääsette nauttimaan enemmän laajentuneesta aihepiiristä ja löydätte paljon mielenkiitoisia juttuja.

Tällä kertaa halusin blogilleni suomenkielisen nimellä, sillä kirjoitanhan suomeksi. Uuden blogin nimen keksiminen ei ollut helppo homma, ja muutaman yön sitä tulinkin miettineeksi. Luin sanakirjaa, jotta saisin ideoita sieltä, ja sainkin sieltä ideoita, mistä lähteä ideoimaan. Ikkunalla kuvaa minulle paikkaa, josta olen haaveillut. Haluaisin kotoani löytyvän leveän ikkunalaudan, jossa voisin istuskella teemuki kädessä ja katsella ulos haaveillen uusista seikkailuista. Tämä uusi blogi on minulle uusi seikkailu, vaikka vielä ei olekaan sitä ikkunalautaa.


Haluan jakaa teille täällä blogissa ajatuksia ja ideoita kaikesta arkisesta. Haluian tämän olevan hyvänmielen arkinen blogi, jossa kyllä välillä tehdään jotain arjen ulkopuoleltakin. Jatkan myös samoja teemoja kuin edellisessäkin blogissa, mutta lisäksi tulee paljon muutakin. Liikunnan ja hyvinvoinnin lisäksi haluan jakaa teille reseptejä myös herkuista, enkä vain niistä terveellisistä, lisäksi haluan kertoa teille matkoistani (silloin kun matkustan), haluan kertoa ja näyttää kivoja vaatteita ja asusteita, joista tykkään. Haluan tukea pieniä suunnittelijoita, joten tuskin paljon tulette näkemään suurien ketjujen tuotteita, ellei niissä ole erityisesti huomioitu eettisyys ja ekologisuus. Haluan jakaa teille myös ideoita pienen yksiöni sisustuksesta, ja siitä miten siitä rakennan itselleni kotia. Luonto on minulle tärkeä paikka, henkinen kotini, jossa tunnen olevani turvassa kaikelta pahalta. Haluan jakaa teille erilaisia paikkoja, jonne luonnosta voi mennä nauttimaan, ja siitä miten siellä pärjää pidempääkin. Toteutan myös mielelläni teidän ideoita postauksissa.

Ylhäältä valikosta löydätte nopeasti kaikki blogin teemat, mutta kaikkien teemojen alla ei vielä ole mitään, sillä tästä lähdetään rakentamaan uutta blogia. Pikkuhiljaa teematkin täyttyvät. Muutamia vanhoja postauksia edellisestä blogista olen siirtänyt tänne, mutta mikäki vanhat postaukset kiinnostavat, pääsee vanhaan blogiin sivun ylhäällä olevasta valikosta Good Mood Mondays -kohdasta.Uuden blogin perustaminen tuntuu pelottavalta. Entä jos enää kukaan ei luekaan blogiani. Vanha blogini kasvoi paljon viime aikoina, ja nyt en tiedä yhtään, kiinnostaako enää ketään lukea näitä uusia juttuja. Ehkä joudun taas aloittamaan kaiken alusta, mutta toivon, että seuraatte mukanani eteenpäin. Blogin lisäksi minut löytää Instagramista nimimerkillä @mariannukkav, jossa julkaisen paljon luontoon liittyviä kuvia. Pinterestistä voit löytää minut Anscue-nimimerkillä. Blogin löydät myös Facebookista ja Youtubesta. Täältä pääset seuraamaan Bloglovin kautta blogia.


Entisen työkaverini sanoja lainaten, ”Hyvä siitä tulee”. (Vielä kun saisin jaettua teille äänen)
Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.