HELMIKUUN LUONNONKOSMETIIKKASUOSIKIT

maaliskuuta 12, 2017
Maaliskuu on jo melkein puolessa välissä, joten nyt viimeistään on aika kertoa helmikuun suosikki luonnonkosmetiikkatuotteista. Olen aika hyvin saanut käytettyä kaikki tavalliset kosmetiikkatuotteet ja siirryttyä luonnonkosmetiikkaan. Olen myös löytänyt muutamia edullisia luonnonkosmettiikka merkkejä, joita testailen tällä hetkellä. Oikeastaan ainoana ongelmana on ollut löytää luonnonkosmetiikasta opiskelijabudjettiin sopiva deodorantti. Monet ovat kehuneet Madaraa, mutta 15 euroa tuntuu dödöstä tällä hetkellä liian kalliilta, mutta ehkä pitää antaa Madaralle mahdollisuus. Ehkäpä sen on riittoisaa, jolloin hintakaan ei ole niin paha.


Helmikuun yhtenä ehdottomana suosikkina onkin Madaran Sos Hydra Recharge Cream. Voide on tarkoitettu tehokosteutukseen pintakuivalle, stressaatuntuneelle ja janoiselle iholle. Se kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa ja palauttaa sen hehkun. Lisäksi se suojaa ympäristön haittavaikutuksilta ja vähentää juonteita. Voiteessa on kosteuden lukitseva koostumus, joka on täynnä antioksidantteja. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta, ja pellavansiemenuute suojaa kosteuden ennenaikaista haihtumista iholta. Pioni taas rauhoittaa, uudistaa ja suojelee rasittunutta ihoa. Aluksi voide tuntui aika tehottomalta ja olinkin pettynyt siihen, ja se jäikin kaappiin. Jossain vaiheessa en ”kerennyt” ostamaan uutta voidetta ja otin sen hätävarana käyttöön. Jonkin aikaa käytettyäni tuotetta, totesin voiteen yhdeksi parhaimmista kosteusvoiteista ikinä. Varmaankin paras luonnonkosmetiikan kosteusvoide ikinä. Yleensä en tykkää pulloista ja puteleista, vaan suosin tuubeja, sillä niihin yleensä jää paljon rasvaa käyttämättä, eikä niitä voi samalla tavalla leikata poikki kuin tuubeja ja kaivaa loppujakin käyttöön. Lisäksi ne tuottavat tuubeja enemmän jätettä. Tässä pullossa on kuitenkin jonkinlainen pumppaussysteemi, jolloin pullon pohja nousee sitä mukaa mitä voidetta käytetään. Voidetta ei oikeastaan jäänyt yhtään käyttämättä, mikä onkin hyvä juttu, sillä voide ei ole ihan sieltä edullisimmasta päästä, joskaan ei myöskään kalliimmasta päästä. Pullo maksaa hieman alle 40 euroa.
Toisena suosikkituotteena on lavera 2in1 Compact Foundation -meikkipuuteri, joka on enemmänkin mielestäni peitevoide. Olen jo vuosikausia käyttänyt MaxFactorin Panstickiä peitevoiteena meikissä, mutta halusin löytää sille luonnonkosmetiikasta vaihtoehdon. Ihan samanlaista koostumusta en ollut löytänyt luonnonkosmetiikan peitevoiteista, mutta etsiessäni meikkivoidetta löysin tuon Laveran meikkipuuterin. Meikkipuuterin peittävyyden sanotaan olevan keskivahvasta vahvaan, ja sitä se onkin. Se sisältää auringonkukkaöljyä ja sheavoita, jotka hoitavat ihoa. Keskivahvasta vahvaan peittävyyteen. Pakkauksen mukana tulee peili sekä sieni, mutta itse olen käyttänyt levitykseen joko sivellinta tai ihan vain sormea. Tuote on myös vegaaninen, eli se ei sisällä mitään eläinperäisiä aineosia, eikä sitä tietenkään ole testattu eläimillä.

Kolmantena suosikkina on Hurraw huulivoiteet. Monelle ne ovatkin aina ulkonäöltä tuttuja, mutta ehkä hinta on jättänyt ne hankkimatta. Ainakin itse olen vähän karsastanut 6 euron huulirasvaa, mutta nyt kun olen käyttänyt huulirasvaa, olen erittäin valmis maksamaan kolme kertaa enemmän kuin tavallisesta huulirasvasta. Huulirasvat ovat vegaanisia, eikä raaka-aineita ole kypsennetty valmistuksen aikana. Kaikki maut ja tuoksut eivät kuitenkaan iskeny minuun, mutta tämä lime on ihana. Se kosteuttaa tehokkaasti ja maistuu huulilla ihanan raikkaalta. Toimii myös pieneen makeanhimoon.


Onko teillä näistä tuotteista kokemuksia?

*Osa tuotteista on saatu blogin kautta

Psst! Vielä muutama päivä aikaa osallistua Iittalan lahjakortin arvontaan täällä

1 kommentti:

  1. Heräsi kiinnostus Madaran ja Laveran tuotteita kohtaan. Laveran meikkejä olen käyttänyt mutta tuo meikkipuuteri olisi kokeilemisen arvoinen.

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.