KARHU BY COSTO

maaliskuuta 19, 2017
Blogi on ollut hiljainen tämän viikon, sillä aloitin ensimmäisen fysioterapian työharjoittelun vanhusten kotipalvelussa. Vaikka harjoittelu on ollut mukavaa ja olen tavannut monta aivan ihanaa vanhusta, on siinä ollut omat haasteensakin. Ja ne haasteet ovat vieneet kaiken energian. Toivottavasti huomenna alkava viikko on jo helpompi.

Tämäkin postaus piti kirjoittaa jo muutama päivä sitten, mutta taas kerran voin todeta, että parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Viime viikolla pääsin tutustumaan Coston ja Karhun luomaan yhteiseen tuotemallistoon. Costo on tunnettu ekologisesta tuotantotavastaan ja eettisestä toiminnasta. Karhu puolestaan on tunnettu, no oluesta. Minun oli jotenkin vaikea yhdistää nämä yhteen. Tietysti olut voi olla valmistettu ekologisesti ja luomuolutta varmaankin lähes kaikki oluen ystävät ovat maistaneet. Mutta eettinen vaatetuotanto ja olut eivät vain sopineet minun päähän. Sen vuoksi lähdinkin todellisella mielenkiinnolla kuuntelemaan mitä Costo ja Karhu olivat luoneet yhdessä.
Tuloksena oli Karhu by Costo -mallisto, suomalaisen osaamisen ja luonteen perikuva. Sen raaka-aineena on käytetty kierrätysmateriaaleja, itsevarmuutta ja laatua. Tuotemallisto kattaa alkuvaiheessa lippalakin, pipon, repun, essun ja lompakon.

Ihmiset arvostavat aitoja asioita kaiken keinotekoisuuden keskellä. Oluessa, elämässä ja tavaroissa. Siksi Karhu ja Costo sopivat täydellisesti yhteen: lopputulos on ekologisia, käytössä kestäviä tuotteita, joita kehtaa käyttää hienommissakin piireissä, Sinebrychoffin Group Brand Manager Jonathan Heino kertoo.

Karhu by Costo -mallisto täydentyy tulevaisuudessa uusilla tuotteilla. Coston lisäksi Karhu lanseeraa yhteistyömallistoja myös muiden kotimaisten huipputekijöiden- ja valmistajien kanssa.Ensimmäisenä niistä julkaistaan Yrjö Kukkapuron vuonna 1969 suunnittelema ja Avarten valmistama Remmi-nojatuoli. Täytyy sanoa, että mallistosta suosikkini oli juuri tuo Remmi-nojatuoli.

Puhuttaessa oluen ”fanituotteista” ensimmäisenä tulee mieleen Karhu-lippikset, joissa on Karhu-oluen etiketti, ja jotka eivät minun mielestä edusta millään tavalla tyylikkyyttä. Enkä itse sellaista päähäni laittaisi. Olin kuitenkin positiivisesti yllättänyt tuotteiden tyylikkyydestä. Kannatan myös kotimaista suunnittelua ja ekologisuus sekä eettisyys ovat tärkeitä teemoja yhä kulutuskeskeisemmässä yhteiskunnassa. Muutaman tuotteen voisin nähdä jopa itselläni, mikäli sellaisille olisi tarvetta. Esiliina sopisi täydellisesti kesgrillailuihin (ja taskuun mahtuu juuri yksi oluttölkki, ettei janokaan pääsisi kesken kaiken yllättämään) ja reppuun mahtuisi hyvin koulukirjat sekä läppäri.


Karhu by Costo -tuotteet ovat saatavilla Karhun verkkokaupasta sekä Costo Concept Storesta (Yrjönkatu 34 A, Helsinki).

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.