KEVÄTMASIS

maaliskuuta 02, 2017
Se olisi nyt virallisesti kevät, vaikka ulkona mikään ei juurikaan ole muuttunut. Parhaiten kevään tulon huomaakin valon lisääntymisestä. Pitkän synkän talven jälkeen voisi kuvitella, että valo saa onnelliseksi ja energiseksi. Toiset varmasti saakin, mutta minulle se aiheuttaa jotain kevätmasennusta, alakuloa, väsymystä, millä sitä sitten haluaakin sanoa. Blogeista sanotaan, että halutaan pitää ne hyvänmielen paikkana, eikä negatiivisia asioita haluta jakaa. Haluan kyllä, että blogini on 95% positiivinen, mutta elämään vaan kuuluu niitä ei niin mukavia asioita, jotka pakostakin vaikuttavat minuun. Tällä hetkellä tuntuisi oudolta hehkuttaa tänne miten ihanaa elämä on, vaikka onhan se todella monelta osin sitä, mutta nyt vaan ei tunnu siltä. 

Rankka viime vuosi, eikä alkuvuosikaan ole ollut pelkkää hattaraa, verottaa oman osuutensa voimavaroista. Eikä varmasti tämä toista kuukautta menossa oleva flunssakaan helpota tilannetta. Pakolliset asiat kyllä saa hoidettua, mutta oma aloitekyky on nollassa. Koko ajan on sellainen tunne, että jotain pitäisi tehdä, mutta ei oikein tiedä mitä tai miten. Ei vain jaksa. Ja se, ettei jaksa, lisää omalta osaltaan alakuloisuutta. Toivottavasti tämä on vain ohimenevää ja jossain vaiheessa mielikin tottuu tähän valoon. Siihen asti pitää vaan yrittää selvitä päivä kerrallaan. Pitää keksiä ja etsiä niitä asioita jotka saavat aikaan edes vähän hyvänolon tunnetta.


Tänään ostin Lakridsin passion-valkosuklaa-lakuja, joihin minulla ei periaatteessa todellakaan ollut varaa (150grammaa maksoi 9,50€), mutta ne tuotti minulle iloa.

Keskittymiskykykin on vähän niin ja näin, joten veikkaan, että postaukset tulee jonkin aikaa vielä jatkossakin olemaan tällaisia lyhyitä.

Psst!! Olethan muistanut käydä osallistumassa Iittalan lahjakortin arvontaan täällä.  

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.