KEVÄTKODIN TOIVELISTA

huhtikuuta 09, 2017
Kun kevään ensimmäiset auringonsäteet pilkistelevät kaihtimien välistä, tulee tarve kääriä kotikin talvivarusteista pois. Olen pikkuhiljaa tässä yrittänyt luopua kaikesta turhasta. Ajatuksen tasolla oman elämän Riisutut-kokeilu kuulostaisi vapauttavalta, mutta käytännössä se ei kuitenkaan toimisi. Vaikka olen saanut paljon turhaa tavaraa poistettua, paljon on myös tavaraa, jota ilman en tulisi toimeen. Turhat huonekalut olen kuitenkin antanut eteenpäin tai myynyt, mutta samalla on syntynyt uusia tarpeita. Haluan luoda kotiin kestävää, joten lastulevystä ja paperista kasatut huonekalut vaihtuvat puisiin kestäviin vaihtoehtoihin (heti kun saan säästettyä rahaa).

Monesti Hulluilla Päivillä on ollut myynnissä Kartellin Componibili-säilytysratkaisu, mutta tänä vuonna ei oikein mitään erityistä löytynyt valikoimista. Monet olivat innoissaan Hayn Hee Lounge -tuolista ja onhan se nätti, mutta kun tilaa on rajoitetusti, pitää valita mahdollisimman monikäyttöisiä huonekaluja. Hulluilta Päiviltä mukaani lähtikin vain pari teen säilytysrasiaa. Ja vielä tänään kävin nappaamassa pitkän pohdinnan jälkeen Iittalan keltaisen Nappulan pääsiäistä ja kesää ajatellen. 

Uudet verhot vanhojen harmaiden tilalle on myös etsinnässä. Kaipaisin jotain pientä väriä ja juttua niihin, mutta en ole löytänyt sopivia, edes kangaskaupasta. Luotan tässäkin, että sopivat tulee vastaan jossain vaiheessa ja sitä ennen laitan valkoiset kevyet verhot päästämään auringon valon läpi. Olen myös etsinyt Peikonlehteä vaikka kuinka monesta kaupasta, mutta tuntuu, että se on loppu kaikkialta. Kaikki muutkin haluavat sellaisen, ja onhan se kaunis, mutta kuinkahan moni haluaa sen vain siksi, että se on nyt pinnalla. En tiedä haluanko minäkin sitä sen takia, mutta omaksi puolustuksekseni voin sanoa, että minulla on kyllä viherkasvien hankintalistalla muutama muukin kasvi.

Miten kevät näkyy sinun kodissa?

*Postaus sisältää mainoslinkin

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.