KOSMETIIKKA KUIN KARKKI

huhtikuuta 20, 2017
Silloin kun ei voi mennä karkkikauppaan, voi onneksi mennä Lush:lle. Se on melkein sama kuin menisi karkkikauppaan, paitsi että se on paljon terveellisempää ja iloa kestää huomattavasti pidempään. Ja kauppaan astuessa kaikki ihanat tuoksut saavat veden kielelle, ja aika montaa tuotetta oikeasti olisi tehnyt mieli vähän maistella.Lush valmistaa tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteissa käytetään paljon ihania, vitamiinipitoisia raaka-aineita luonnosta, sekä turvallisia synteettisiä raaka-aineita. Tuotteissa Käytetään paljon luomuraaka-aineita ja pyritään ostamaan mahdollisimman paljon raaka-aineita suoraan tuottajilta ja noudattamaan reilun kaupan periaatteita. Hedelmä vastaanottaa jatkuvasti energiaa puulta jossa se kasvaa. Hetkellä, jona hedelmä irtoaa puusta, se alkaa hajota. Mitä pikemmin se käytetään, sitä korkeampi sen ravintoarvo on ja sitä suurempi hyöty iholle. Tästä syystä Lush käyttää tuoreita raaka-aineita niin paljon kuin mahdollista. Tuoreet hedelmät, kukat ja vihannekset saapuvat suoraan tuottajilta ja ne pilkotaan, puristetaan ja sekoitetaan muiden raaka-aineiden kanssa. Jokainen valikoimassa oleva tuote on käsintehty ja työntekijät Englannissa valmistavat tuotteet ja jokaiseen tuotteeseen on kiinnitetty tarra, joka kertoo valmistajan nimen sekä valmistuspäivän.


Tuotteiden pakkaukset synnyttävät vuosittain miljoonia tonneja jätettä joka päätyy kaatopaikoille tai pahimmassa tapauksessa luontoon. Mikä olisi paras tapa vähentää jätevuoria? – Hankkiutumalla eroon pakkauksista kokonaan! Lush pyrkii tekemään mahdollisimman paljon tuotteita kiinteään muotoon, koska silloin ne eivät kaipaa ympärilleen suurta määrää pakkauksia, vaan kuormittavat ympäristöä huomattavasti vähemmän. Tuotteet, joiden pakkauksia ei pystytä kokonaan poistamaan (suihkugeelit, voiteet jne.) pakataan kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin. Tyhjät käytetyt pakkaukset, purkit ja pullot voit tuoda takaisin Lush:lle jatkokierrätystä varten. Tuodessasi viisi mustaa pestyä purkkia, saat hyvitykseksi ilmaisen tuorekasvonaamion.

Lush:n eettisen ostamisen tiimin vastuulla onkin löytää oikeat toimittajat. He työskentelevät löytääkseen paikalliset lähteet, mutta tarpeen vaatiessa matkustavat maailmanlaajuisesti vierailemaan potentiaalisten raaka-ainetuottajien luona ja jäljittävät ainesosan taimesta sadonkorjuuseen. Ostajamme tutustuvat viljelijöihin ja tuottajiin henkilökohtaisesti samalla auttaen säilyttämään kestävät toimintatavat ja reilut olot työntekijöille. Lush on voimakkaasti eläinkokeita vastaan eikä testaa mitään tuotteitaan eikä raaka-aineitaan eläimillä. He eivät myöskään osta tuotteita tai raaka-aineita yrityksiltä, joiden Lush:lle tarjoamat tuotteet ovat eläinkokeettomia, mutta jotka muuten testaavat mitään tuotteitaan eläimillä.

Eikö kuulostakin aika ihanalta paikalta? 

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.