MAALISKUUN LUONNONKOSMETIIKKASUOSIKIT

Maaliskuun kosmetiikka suosikkeihin kuuluu herkullisia Organic Shopin tuotteita, jotka ovat valloittaneet minut niin tuoksulta kuin koostumukseltaan, unohtamatta tehokkuutta ja hintaa. Organic Shopin luonnonkosmetiikkatuotteet tulevat Virosta ja tuotesarja pitää sisällään laajan valikoiman ihoa, hiuksia ja vartaloa hoitavia sekä puhdistavia tuotteita, jotka ihastuttavat pehmeillä ja maukkailla tuoksuillaan.


Itselläni testissä on ollut nyt Viikuna-Manteli hiusnaamio, Vanilja-Orkidea bodymousse ja Algae-Clay hoitoaine. Viikuna-Manteli hiusnaamiota olen käyttänyt ihan päivittäisenä hoitoaineena talven ja blondauksien kuivattamille hiuksille. Hiukset ovat pehmeät ja vahvantuntuiset. Tämä jää ehdottomasti käyttöön. Ihon hoidossa käytössä ollut bodymousse on myös aivan ihana. Se saa ihon pehmeäksi ja tykkään siitä, että se imeytyy nopeasti, joten aamusuihkun jälkeen ei tarvitse odotella pukemisen kanssa. Ja tuoksuthan näissä molemmissa on aivan ihanat. Tekisi mieli ottaa lusikka käteen ja syödä niitä. Savihoitoaine ei valitettavasti riittänyt ainakaan vielä tässä vaiheessa hoitamaan riittävästi kuivaa hiustani, mutta kesällä annan sille uuden mahdollisuuden. Päänahka kuitenkin hikoilee kesällä eri tavalla kuin nyt talvella, ja tarvitsee sen vuoksi enemmän puhdistusta. Savellahan on syväpuhdistava vaikutus. Kaikilla näillä tuotteilla hintaa oli n. 5 euroa/kappale.

Vartalo-ja hiustuotteille on myönnetty BDIH-sertifikaatti ja Cosmos Natural-sertifikaatti. Organic Shop -tuotteet perustuvat yksinkertaiseen yhdistelmään luonnollisia ainesosia ja ne sisältävät maksimaalisesti luonnollisia raaka-aineita. Tuotteissa käytetään luomuöljyjä ja -uutteita. Tuotteet ovat puhtaita eivätkä sisällä silikoneja, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita eikä polyeteeniä.Viime aikojen stressi on näkynyt kasvoilla niin tummina silmänalusina kuin elottomana ihona. Meikkiä on saanut ihan huolella käyttää, että on saanut itsestään edes jotenkin elävän näköisen. Meikkivoidetta ja peitepuikkoa ei kuitenkaan voi loputtomia määriä laittaa, jolloin tarpeeseen on tulleet valoa taittavat ja korostavat meikit. Olen saanut jo jokin aika sitten testiin Everyday Mineralsin tuotteita. Erityisesti nyt suosikikseni on noussut Everyday Minerals Hint-hohdepuuteri. Se jäi pitkäksi aikaa laatikkoon, sillä en oikein osannut sitä käyttää, mutta nyt olen oppinut käyttämään sitä niin silmämeikissä kuin ihon ”raikastamisessa”. Se onkin nyt osa arkimeikkiäni. Varsinkin kärsin mielestäni inhottavasta ongelmasta nimeltä tumma ylähuuli, joka pahenee vielä näin kesää kohden mennessä, kun iho saa väriä enemmän. Meikkivoiteet ja muut peiteaineet eivät pysy tuossa ylähuulella ainakaan siinä määrin, että saisin sillä peitettyä riittävästi. Tällä hohdepuuterilla saan hyvin taitettua valoa, niin ettei tumma ylähuuli häiritse enää niin paljoa. Lisäksi tämä tuote pysyy paljon pidempään kuin aikaisemmin käyttämäni tuotteet.


Everyday Minerals on lähtöisin Austinista, Texasista. Everyday Mineralsin perustaja Carina Menzies halusi luoda meikkisarjan, joka hyödyntäisi puhtaimpia luonnollisia raaka-aineita. Merkkituotteita rakastava Carina tajusi, että monet hänen suosikkikosmetiikkatuotteistaan sisälsivät ei-toivottuja raaka-aineita. Työskenneltyään useammille suurille kosmetiikkavalmistajille ja huomattuaan, etteivät ne ikinä tulisi tarjoamaan yksinkertaisia, luonnollisia kosmetiikkatuotteita, syntyi Everyday Minerals. Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kierrätettäviä. Everyday Minerals ei koskaan tue lapsityövoimaa, eivätkä osta raaka-aineita sellaisilta tuottajilta, jotka tukevat tällaista toimintaa. Everyday Mineralsin tuotteissa ei ole nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita.


Joko nämä tuotteet ovat teille tuttuja?

*Osa tuotteista on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.