TERVEELLINEN PRESSIPÄIVÄ

huhtikuuta 27, 2017


Edellisessä postauksessa kirjoitinkin, että olen nyt yrittänyt vähentää, tai oikeastaan lopettaa, syönnin.  (Siis lisätyn sokerin, muuten ei paljon mitään pystyisi syömään.) Ja samalla kerroin, miten vaikea se välillä on, kun kaikkialla on tarjolla herkkuja. Mutta arvatkaapa mitä, Republicin pressipäivässä oli tarjolla vain sokerittomia herkkuja!! Terveellistä kasvisruokaa ja sokeritonta raakakakkua. Kyllä voi pienestä ihminen tulla onnelliseksi.

Toinen enemmän ehkä materialistinen onnen aihe oli Sigg:n juomapullo, johon vihdoinkin oli tullut minun mielestä täydellinen väri. Aikaisempi pinkki oli minun makuun vähän liian pinkki, mutta nyt tämä uusi violetinpunainen väri oli täydellinen. Enää ei tarvitse kuljettaa muovipulloja mukana. (Tai no saan sen vähän perästä, sillä juuri sitä väriä ei silloin ollut.)

Kolmas innostukseni aihe oli Fastin uudet Natural -proteiinijauheet. Ne on valmistettu kokonaan luonnollisesta herasta, joka tulee Kuusamosta. Proteiinijauheet on maustettu Cocovin raakajauheilla (suklaa, lakritsi ja banaani), sekä Proteiini+Jaksaminen -jauheessa on vielä mukana pakastekuivattua kookosvettä, joka palauttaa treenissä hikoilutuja mineraaleja takaisin. Mukaan lähti banaaninmakuista jauhetta, ja kerron miltä maistuu, kunhan pääsen kunnolla testaamaan.


p.s. En maistellut tarjolla olleita viinejä, vaan ”tyydyin” ihanan pehmeään vadelma-lakritsismoothien, josta jäi hyvä maku ja olo.

2 kommenttia:

  1. Oi miten hyvältä näyttää nuo herkut! Harmittaa kun itse en ehtinyt tuonne Republicille, olisi kelvannut nuo herkut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli kyllä parhaimmat herkut pitkään aikaan, toivottavasti ensi kerralla on samaa tasoa, ja toivottavasti silloin pääset mukaan. :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.