INSTAGRAM-ARVONTA

toukokuuta 02, 2017
Se olisi toukokuu ja kevään viimeinen kuukausi. Toivottavasti teillä oli iloinen vappu ja saitte munkkeja ja simaa. Vaikka itse aloitinkin sokerivieroituksen, en voinut kieltäytyä Unicafeen itsetehdystä munkista ja itsetehdystä simalasista, jotka maksoivat vaan 1,50€. Mutta nyt taas jatkuu sokerivierotus.

Jossain vaiheessa minua rupesi ahdistamaan oman Instagram-feedin "markkinallisuus". En normaalissa elämässäkään kulje tuolla kadulla jokin rasvapurkkikädessä kertomassa miten olen tästä tuotteesta tykännyt. Halusin Instagramissa olevan sellaisia kuvia, jotka kertovat minulle tärkeistä asioista. Asioista, jotka tekevät minusta minun. Eli pääsääntöisesti luonto ja matkailu, sekä ympäristö.

Halusin jakaa myös Instagramissa teille vinkkejä ja ideoita, joita blogin kautta saan. Sen vuoksi perustinkin blogille oman uuden Instagram-tilin, joka löytyy nimimerkillä @ikkunalla. Uuden Instagramin kunniaksi arvon siellä kosmetiikkapaketin, kun 100 seuraajaa tulee täyteen.

Pakettiin kuuluu  L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask -kuoriva kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä punalevää, joka on tunnettu ihoa kirkastavista ominaisuuksistaan. Voidemainen koostumus kuorii ihoa sekä saa ihohuokoset tuntumaan vähemmän näkyviltä ihoa kuivattamatta. Lisäksi mukaan kuuluu matkakokoinen Elnett-hiuslakka sekä oranssinpunainen L'Oréalin kynsilakka.

Voitosta ilmoitan sitten Instan Direct Messagen kautta.


Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.