"LOMA" JA HEUREKAN LIPPUARVONTA

Vihdoinkin kaikki kouluun liittyvät pakolliset deadlinet ovat ohi. Sain blogin kautta testiin Garminin aktiivisuusrannekkeen ja se huusi perjantain ja lauantain koko ajan liian aktiivista. Perjantaille askeleita tuli se lähes 40 000 ja lauantaille reilut 30 000, joten ei ihmekään, ettei palautumista kerennyt tulla. Eilen sitten päätinkin ottaa todella rennosti ja läppäri aukesi ainoastaan Netflixia varten. Itseasiassa Viaplayssa on The Night Shift-niminen sarja, johon koukutuin jo aikaisemmin, ja nyt siitä oli toinen tuotantokausi tullut, joten se tulikin eilen katsottua.


Vähän pelottaa jo syksy, sillä siitä olisi tulossa vielä kovempi kuin tästä keväästä, enkä tästä keväästäkään ihan kunnialla selvinnyt, vaikka tilanteeseen nähden vedinkin hyvin läpi kevään. Syksyn jälkeen on kyllä pakko päästä jonnekin lämpimään meren äärelle pakoon Suomen (todennäköisesti loskaista) talvea. Nuo kaksi kriteeriä paikalle jo tulikin, mutta lisäksi lennot sinne ei saisi maksaa hunajaa (eli maksimissaan jotain 700-800€) ja eläminenkin pitäisin olla melko halpaa, sillä suuria summia tuskin saan säästettyä.

Tuntuu, että päivät menevät vaan hujauksessa ohi, ja piti oikein puhelimen kuvista katsoa mitä kaikkea tässä viime aikoina on tullut tehtyä. Akvamariinilla oli jokunen aika sitten Open House, jossa tapasin Garminin edustajan ja sain sitä kautta testiin tämän aktiivisuusrannekkeen. Tähän mennessä olen todella ihastunut tähän, mutta en ole vielä oikein kunnolla kerennyt perehtyä sen kaikkiin ominaisuuksiin. Postaan siitä sitten myöhemmin lisää. Lisäksi tarjolla oli mustikoita. Voi että rakastan mustikoita. Voisin syödä niitä kilotolkulla.


Lisäksi sain lippuja Heurekaan, joista saan arpoa teidän lukijoiden kesken. Eli arvon yhden kahden (2) lipun paketin. Liput ovat voimassa tämän vuoden loppuun, ja niillä pääsee katsomaan minkä tahansa näyttelyn Heurekassa. Nythän siellä on menossa Eläinten Body Worlds, jossa pääsee näkemään eläinten nahan, turkin ja untuvan alle. Itseäni tämä kiinnostaa todella paljon, ja harmittaa, että vastaava näyttely ihmisistä jäi väliin. Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen mikä Heurekan näyttely kiinnostaa eniten? Osallistumisaikaa arvontaan on 10.7.2017 klo 18 asti. Muistathan laittaa sähköpostiosoitteen kommenttiisi, jos kommentoit anonyyminä. 

EDIT! Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille. 

Viime viikolla kävin nopeasti tutustumassa Ateneumissa Alvar Aallon näyttelyyn. Olisin viihtynyt näyttelyssä pidempäänkin, jos siellä ei olisi ollut sellainen tungos. Ilmainen sisäänpääsy oli saanut turistien lisäksi monet muutkin liikkeelle. Suosittelen kyllä käymään tutustumassa näyttelyyn, jos sisustus tai arkkitehtuuri yhtään kiinnostaa.
Kulttuuria oli myös tullut Senaatintorille, jonne oli ilmestyneet HejHylje-näyttelyn hylkeet. Ihanan värikkäitä ystäviä, mutta myös kantaaottavia teoksia. Neljäkymmentä Stefan Lindforsin muotoilemaa hyljeveistosta on saanut uniikin ilmeen, kun pensseliin on tarttunut taiteilijoita ja taiteilijaryhmiä ympäri Suomen. Jokaisella on oma tyylinsä, eikä yksikään hylje ole samanlainen. Hylkeet muistuttavat Itämerestä, jolla on merkittävä rooli Suomen historiassa. Sitä se on myös tulevaisuudessa – kunhan merestä pidetään huolta. HejHylkeet! saavat yrityskummit, joiden kautta kerätyt varat lahjoitetaan Baltic Sea Action Groupille Itämeren suojelutyöhön.


Tietysti kesän perinteinen jäätelökin on pitänyt käydä testaamassa. Tänä vuonna kuitenkin Magnum Helsinki oli hieman pettymys. Topping-valikoima oli aikaisempaa pienempi, eikä mitään yllättäviä uusia makuelämyksiä ollut tarjolla. Itse tilakin oli pienentynyt huomattavasti, sillä enää Magnum Helsinkiä ei löydä Vanhalta ylioppilastalolta, vaan Basson Pop-Upista Torikorttelista. Kesäkunto (siis mikä kesäkunto :D) kiittää ainakin tästä.

Nyt kun ”loma” on alkanut, onneksi on enemmän aikaa liikunnallekin käytettävissä. Tällä viikolla ei ainakaan vielä tähän mennessä ole juurikaan mitään, joten joka päivä pystyy harrastamaan jotain liikuntaa. Nyt aionkin jatkaa päivää ensin vähän joogaamalla ja sen jälkeen syömällä. Illalla muutama velvoite, mutta sen jälkeen pääsee jo laskeutumaan juhannus-fiiliksiin. Tänä vuonna pääsenkin nauttimaan rakkaan ystäväni juhannushäistä.  

EDIT! Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille.

Ihanaa juhannusviikkoa teillekin ja muistakaa osallistua tuohon arvontaan. 

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuva tuo, missä olet luonnossa! Missä se on otettu?
  Heurekasta sen verran, että itseäni kiinnostaa tuon Eläinten Body Worldsin lisäksi myös Tiedettä pallolla näyttely, mutta tiedän, että seurakseni Heurekaan viemäni henkilö ei varmaan malttaisi ollenkaan poistua eläinten body worlds osastosta :D

  VastaaPoista
 2. Heureka klassikot -näyttely kiinnostaisi!
  ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihanaa juhannusviikkoa sinullekin :) Eläinten Body Worlds-näyttely kiinnostaa mua eniten, joten mukaan arvontaan siis.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Eläinten body words on kyllä aika pakko nähdä! :) :)

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kyllä se on juuri eläinten body worlds mikä minuakin kiinostaa eniten.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 6. Eläinten Body Worlds kuulostaa mielenkiintoiselta.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mua kiinnostaisi tuo suolistossa suhisee- näyttely, voisi olla mielenkiintoinen. :D
  Niin kuin kylläkin kaikki nuo näyttelyt.
  kiia-89@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Onneksi olkoon, voitit liput Heurekaan. Laitan sinulle sähköpostia. :)

   Poista
 8. Eläinten Body Worlds :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Sähkölä -näyttely vaikuttaa todella kiinnostavalta! :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Eläinten Body Worlds olisi varmasti mielenkiintoinen :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Eläinten body worlds kyllä nappais täälläkin, kiinnostais varmasti koko perhettä :) Nyt ei olla hyvään aikaan Heurekassa vierailtukaan, joten olisi kiva voitto tämä. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Eläimet! marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 13. Kiinnostavia kaikki mutta taidetta ja tiedettä yhdistävä Sensual Mathematics voisi olla mieleenpainuva elämys! t. johanna
  mutter (at)suomi24.fi

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.