#meiltäsinulle - Maitokahvimedia, uusi blogiyhteisö

Viime viikko oli täynnä kohtaamisia. Kohtaamisia, jotka saavat suupielet kääntymään hymyyn. Tapasin inspiroivia ihmisiä. Heitä, jotka tekevät omaa juttuaan intohimolla ja suurella sydämellä. Yksi näistä kohtaamisista oli Maitokahvimedian lanseerausbileet. Lauantai-iltana kokoonnuimme Cafe Köketin yläkertaan juhlistamaan kolmea rohkeaa naista, jotka ovat lähteneet toteuttamaan omaa visiotaan bloggaamisesta.Yksi näistä rohkeista naisista on Mira-Marie, Alwayssomewhere else -blogin, takaa. Alun perin olemme tehneet nuorisotyötä yhdessä joskus vuosia sitten, mutta nyt bloggaus on yhdistänyt meidät uudestaan. Mira-Marien lisäksi Maitokahvimedian takaa löytyy 47 palasta-blogin Agu sekä Big Mamas Home -blogin Jenni.

Maitokahvimedian perusta on sen seuraajat. Postaukset, somejulkaisut, lukijoiden kommentit täydentävät yhteistä tarinaa. Tämä tärkeä voimavara on haluttu ottaa käyttöön. Maitokahvimedia haluaa olla aidosti tunteva ja elävä blogiyhteisö, joka ei koostu pelkästään bloggaajista. He haluavat olla lähellä sinua ja antaa jotakin takaisin. Niinpä heihin voi ottaa rohkeasti yhteyttä, jos kokee, että he voivat olla avuksi itselle tai jollekin toiselle.Kuullessani Maitokahvimedian lanseerauksesta mietin, että mitenköhän tämä eroaa jo monista muista blogiyhteisöistä. Maitokahvimedia ei kuitenkaan ole tarkoitettu ainoastaan bloggaajille, vaan tulevaisuudessa joukkoon voi mahtua myös vloggaajia, insta-vaikuttajia ja muita some-vaikuttajia. Suurimman vaikutuksen, ja eron muihin yhteisöihin, oli hyväntekeväisyys. Maitokahvimedian slogan onkin #meiltäsinulle, ja sen yksi ilmenemismuoto on hyväntekeväisyys, jota yhteisö aloittaa tekemään.


Kaikki nämä kolme naista ovat myös äitejä, ja heille kahvi on välillä se välttämättömyys, että kaiken arjen pyörityksen keskellä jaksaa olla läsnä. Ja vaikka itse en olekaan äiti, niin ilman aamukahvia päivät kyllä alkavat takkuisemmin. Joten ymmärrän kahvin merkityksen ja miksi nimi Maitokahvimedia.

Itse juhlat menivät herkkujen äärellä live-musiikin säestyksellä. Vaikka musiikki (lähes kaikissa muodoissa) on aina vaikuttavaa, on se livenä aina asteen tai pari sävähdyttävämpää. Sellaiset väreet kulkevat läpi kehon, jota Spotify ei pysty tarjoamaan. Musiikista tällä kertaa vastasi Snipe Driven Antti.

Rankka viikko vaati kuitenkin veronsa ja kotisohva kutsui jo hyvissä ajoin. Nyt jaksaa taas lähteä uuteen viikkoon näistä naisista inspiroituneena. 

Kiinnostaako teitä uudet blogiyhteisöt vai onko ne jo niin nähty? 

11 kommenttia:

 1. Kiitos kauniista sanoista ja ihanasta postauksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille ihanista juhlista ja inspiraationa olemisesta <3

   Poista
 2. Kiitos tosi kivasta postauksesta. Melkeinpä ihan liikutuin sitä lukiessani <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille ihanista herkuista ja juhlista. Tsemppiä tulevaan. <3

   Poista
 3. Oi onpa kivan oloiset bileet ja hienoa että blogiyhteisön ideana on hyväntekeväisyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on myös hienoa, että hyväntekeväisyyttä tehdään ihan tässä meidän arjessa. Usein hyväntekeväisyys nähdään joko kehitysapuna tai sodan kärsimien auttamisena, ja muuten heikompi osaisten. Mutta sitä voi tehdä myös ihan tässä meidän arjessa.

   Poista
 4. Vau, näyttääpä upeilta juhlilta! Ja nam, mitkä tarjoilut!
  Maitokahvimedia kuulostaa herttaiselta, ja hieno filosofia blogiyhteistön takana! Toivotaan loistavaa menestystä heille! Täytyykin alkaa seuraamaan heitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin toivon menestystä, ja uskon, että tästä tulee kovalla työllä todella hyvä juttu. Toisista välittäminen korostuu koko ajan.

   Poista
 5. Ihana idea toi hyväntekeväisyys, jään mielenkiinnolla seuraamaan tätä konseptia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvat naiset saavat varmasti tämän konseptin loistamaan. :)

   Poista
 6. Hyväntekeväisyydestä iso peukku! Toivottavasti uusi yhteisö ottaa hyvin jalansijaa :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.