Aamukahvia- sisäisesti ja ulkoisesti

Elokuu on jo muutama päivä sitten vaihtunut syyskuuksi ja kesä on virallisesti loppu. Eilen aurinko paistoi ja hymy oli muutenkin herkässä, vaikka aikaiset kouluaamut eivät olekaan ihan se lempijuttu. Onneksi on olemassa kahvi. Mitä enemmän aamuisin kahvia saan, sitä onnellisempi olen.

Aamuisin onkin ihanuutta aloittaa päivä appelsiinin tuoksuisella kahvikuorinnalla lämpimässä suihkussa. Sain testiin Optiat kahvikuorinta-aineen. Kuorinta-aine on valmistettu käsin hyödyntäen käytettyjä arabica-kahvinporoja. Tiesittekö, että pelkästään Iso-Britanniassa viedään yli 500 000 tonnia kahvinporoja kaatopaikalle. Optiat kuorinta-aineisiin kerätään käytettyjä, korkealaatuisia kahvinporoja lontoolaisista kahviloista. 


Kahvi toimii luonnollisena kuorinta-aineena, joten tuotteisiin ei ole lisätty vesistöjä saastuttavia mikromuovihelmiä. Kahvi sisältää myös paljon antioksidantteja, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja ehkäisevät näin ihon ennenaikaista ikääntymistä. Kahvin sisältämä kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa ja auttaa sellaisissa iho-ongelmissa kuin akne, ekseema, selluliitti ja raskausarvet. Kahvi onkin oikea tehopakkaus ihonhoidossa. Kahvin lisäksi Optiat-tuotteissa käytetään vain korkealaatuisimpia kasvipohjaisia ainesosia. Optiat -kahvikuorintoja on saatavilla neljässä eri tuoksussa.

Kuorinta-aine herätteli ihonkin verenkierron uuteen päivään. Tosin niinä päivinä, kun iho oli todella herkkänä, kahvinporot tuntuivat liian kovilta, jolloin kahvia olikin parempi nauttia sisäisesti.Opiskelut jatkuivat parisen viikkoa sitten ja tekemistä on heti alusta alkaen riittänyt. Tuntuu, että vuorokaudessa ei tunnit riitä kaikkeen, mutta nyt pitää vain organisoida aikatauluja uudelleen. Ilman kahvia eivät nämä päivät kyllä lähtisi käyntiin. Parhaita hetkiä aamuissa on aamukahvi, ja varsinkin jos sen saa nauttia rauhassa sohvalla. Useammin kuitenkin se nautitaan matkalla jonnekin.

Hektinen arki kaipaisi enemmänkin jotain kehoa rauhoittavaa, mutta väsymys vaatii kahvia. Sen vuoksi onkin hienoa, että kahvissa voi olla myös kehoa sisäisesti rauhoittavaa ainetta: reishiä. Reishi on suosittu luonnontuote etenkin tyyneyttä ja tasapainoa arvostavien keskuudessa ja se stimuloi kroppaa pystymään parhaimpaansa. Se edistää verenkiertoa ja fyysistä hyvinvointia, alentaa veren kolesterolipitoisuutta ja vahvistaa immuniteettijärjestelmää. Eli reishi taistelee kaikkea sitä vastaan, mitä stressi aiheuttaa. Jännitti vähän, että kuinka paljon Cocovin Reishi -kahvista maistuu reishi läpi, sillä sen ominaismaku ei erityisesti ainakaan ole minun mieleen, mutta maidon kanssa en ainakaan juurikaan maistanut eroa tavalliseen Juhla Mokkaan.Arki on taas hiljentänyt blogia, mutta olen yrittänyt postailla enemmän muihin kanaviin. Instagramista löytyy kaksi eri nimimerkkiä, jotka molemmat kannattaa ottaa seurantaan. @mariannukkav on enemmänkin henkilökohtainen tili, jossa julkaisen enemmän omaa elämää. Lisäksi sieltä löytyy Instastoryt, jotka ovat nähtävissä vain vuorokauden ajan. @ikkunalla on puolestaan blogin tili, jossa jaan enemmän tuotevinkkejä ja arvosteluja. Lisäksi sieltä löytyvät aina suorat linkit uusimpaan postaukseen.

Facebookissa kannattaa myös tykätä, sillä siellä julkaisen kuvia ja videoita tapahtumista, joita ei blogista löydy.

Vaikka elämä onkin kiireinen ja hektinen, niin saan tehdä asioita, joista nautin, ihmisten kanssa, jotka motivoivat ja inspiroivat minua. Tämä on hyvä viikko ja uskon, että ensi viikkokin on mahtava.

Mahtavaa viikkoa teillekin.


*Tuotteet on saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Nämä kahvikuorinnat vaikuttaa tosi kivoilta, vielä en ole testannut, mutta testijonoon menee! :)

  https://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kahvikuorinta kuulostaa kivalta, varmasti tuoksu tuo siihen vähän luksusta :-) Itse kuorin välillä suoraan keittimestä otetuilla kahvinpuruilla!

  VastaaPoista
 3. Ihanan ekologista, ei siis todellakaan huono valinta! Pitää varmaan ryhdistäytyä tällä saralla....siis kuorinnan :)

  https://sanseblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Nämä kahvikuorinnat tuntuu olevan nyt in. Pitäisi testata!

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.