Lounaalla Jordissa

Tämä syksy on kyllä aikamoista hulinaa. Kotona taidan käydä vain pääasiassa nukkumassa. Kiireen keskellä ei aina kerkeä laittamaan ruokaa, joten aika paljon on tullut syötyä opiskelijaruokalassa. Siihen hintaan ruoka on ihan ok, mutta eihän se kovin ravitsevaa ole ja paljon eineksiä käytetään. Välillä onkin pakko saada hyvää ja laadukasta ruokaa. Perjantaina aikaa lounaaseen oli n. 25 minuuttia. Jostain olisin varmasti nopeasti jonkin salaatin napannut, mutta tällä kertaa keho tahtoi jotain täyttävämpää. Niinpä päädyin Kampin keskuksen Korttelin Jordiin.


Jordissa ruoka on luomua ja mahdollisimman pitkälti lähituotantoa. Tarjolla oli kolmen ruokalajin lounas, jotka kaikki sai kyllä erikseenkin. Aikataulusyistä jouduin tyytymään vain pääruokaan. Tarjolla oli kuhapateeta, kukkakaalia ja lehtikaalia. Kuhapatee oli koostumukseltaan, hmm, jännä. Siitä tuli enemmänkin mieleen hyytelö, mutta maku oli erittäin hyvä. Kukkakaalit eivät oikein maistu minulle missään muodossa, mutta pisteet siitä, ettei ne olleet sellaisia ylikeitettyjä. Annos oli todellakin hintansa arvoinen, sillä jos miettii, että jokin salaatti maksaa sen 10 euroa, eikä niissä todellakaan kovinkaan usein olla käytetty luomuraaka-aineita, tästä lounaasta maksoi mielellään sen 16 euroa.
Niin ja kerkesin syömään lounaan 25 minuutissa, vaikka annos tuli pyötään. Tosin kello oli jo kaksi, joten suurin lounas ruuhka oli varmasti ohi. Vaikka raaka-aineet olivat laadukkaita, ei annos mitään fitfoodia ollut. Mutta jos arvostaa laadukkaita raaka-aineita, eikä laske kaloreita, kannattaa Jordissa pistäytyä lounaalla.Kortteli, Kampin 5. kerros, Urho Kekkosenkatu 1, 00100 Helsinki
Ma-Pe 11-22  
La 13-22

Millaisia  kokemuksia teillä on Jordista? 

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.