Mitä tehdä ollessa yksin risteilyllä?

*Kaupallinen yhteistyö Silja Linen kanssa

Ihmettelin joskus, kun tuttuni kertoi käyvänsä risteilyillä yksin. Eikö laivalla olisi vähän tylsää yksin olla. Pääsin kokeilemaan yksin risteilyä yhteistyössä Silja Linen kanssa, kun kävin hakemassa pianoa Tukholmasta. Vaikka olinkin risteilyllä yksin, en koko matkan aikana kokenut itseäni yksinäiseksi, sillä laivalla oli paljon ajanvietettä. 

Tässä viisi vinkkiä laivalle:

Sunflower Oasis -kylpylä
Tukholmassa vietetyn päivän jälkeen olikin ihanaa rentoutua kylpylän poreissa. Höyrysaunan jätin tällä kertaa välistä, mutta tavallisessa saunassa nautin siitäkin edestä, sillä sain olla siellä yksin. En tykkää liian kuumasta saunasta, ja sainkin itse päättää, kuinka paljon haluan heittää löylyä.Grande Buffet
Suurin intohimoni on ruoka. Laivalta löytyy monta eri ravintolaa, mutta jos on vaikeuksia päättää mitähaluaa, löytyy Grande Buffetista vaihtoehtoja lähes jokaiseen mielihaluun. Itselleni suurinta herkkua oli vihersimpukat ja yleisestikin kalapöytä. Tällä hetkellä buffetissa on tarjolla joulupöytä.
Taxfree-myymälä
Ruokailun jälkeen kerkesin vielä hyvin etsimään joululahja ideoita Taxfree-myymälästä. Oli hienoa huomata, että myymälässä oli paljon myös perinteisen kosmetiikan lisäksi tarjolla luonnonkosmetiikkaa. Suosikkimerkkini Madaran tuotteet olivatkin selvästi edullisempia kuin maissa.


Midnight Show
Risteilyillä on tarjolla musiikkia laidasta laitaan, mutta eniten lumoudun Midnight Show:sta Atlantis Night Clubissa. Tällä kertaa esiintymässä oli Quantum XXL, jonka esityksissa yhdistyi useat eri tanssi lajit. Edellisellä kerralla sain ihailla todella taitavaa akrobatia-showta. Midnight Show:t eivät ole pelkästään musiikkia, vaan mukana on liiketta, akrobatiaa tai tanssia.Kansikävely
Ulkoilma ihmisenä en jaksaisi olla vain koko ajan sisällä. Kävellessä kannen ympäri sain ihailla Tukholman saaristoa auringonpaisteessa merituulen puhaltaessa hiuksissani.  Vaikka kesä onkin jo mennyt, takki päällä ja kaulaliina kaulassa, ei paleltanut.
Mitä te tykkäätte tehdä laivalla? 
Mitkä ovat risteilyn kohokohtia? 

Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.