YHTEISTYÖ

kesäkuuta 19, 2017
Teen mielelläni yhteistyötä blogin teemoihin ja arvoihin sopivien yritysten ja tuotteiden kanssa. Valitsen blogini yhteistyöt huolella, sillä haluan pitää sisällön laadukkaana ja aina mahdollisimman paljon kohdeyleisöäni kiinnostavana. Lähellä sydäntä minulle on liikunta, ulkoilu, terveellinen ruokavalio, luonnonkosmetiikka sekä eettisyys muun muassa muodissa, sisustuksessa sekä arkipäiviäisessä elämässä. Myös matkustelu, kulttuuri ja taide ovat osa arkeani.

Olen sitoutunut merkitsemään yhteistyöni niin täällä blogissa kuin muualla sosiaalisessa mediassa PingEthics:n mukaisesti. Yhteistyö-tagi tarkoittaa, että olen saanut tuotteen tai palvelun blogin kautta. Kaupallinen yhteistyö tarkoittaa puolestaan, että saan tuotteen/palvelun lisäksi myös rahallista korvausta postauksesta.

Ikkunalla-blogi kuuluu Indiedaysin Lifie-yhteisöön. Aikaisempi blogini Good Mood Mondays tavoitti kuukausittain tuhansia uniikkeja lukijoita. Good Mood Mondays-blogissa olen tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa: Joogastudio Moola, Treenipäivä, SUP Finland, BoHo Green Make-up, Cocovi, Greenstreet sekä Hakaniemen Kiropraktiikka. 


Olen kiinnostunut uusista yhteistyömahdollisuuksista ja niihin liittyen minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse: mariannukkav@gmail.com
Ei kommentteja:

Sisällön tarjoaa Blogger.