on
5.1.2018

Mitä tehdä ollessa yksin risteilyllä?

*Kaupallinen yhteistyö Silja Linen kanssa

 

Ihmettelin joskus, kun tuttuni kertoi käyvänsä risteilyillä yksin. Eikö laivalla olisi vähän tylsää yksin olla. Pääsin kokeilemaan yksin risteilyä yhteistyössä Silja Linen kanssa, kun kävin hakemassa pianoa Tukholmasta. Vaikka olinkin risteilyllä yksin, en koko matkan aikana kokenut itseäni yksinäiseksi, sillä laivalla oli paljon ajanvietettä.

 

Tässä viisi vinkkiä laivalle:

 

Sunflower Oasis -kylpylä

 

Tukholmassa vietetyn päivän jälkeen olikin ihanaa rentoutua kylpylän poreissa. Höyrysaunan jätin tällä kertaa välistä, mutta tavallisessa saunassa nautin siitäkin edestä, sillä sain olla siellä yksin. En tykkää liian kuumasta saunasta, ja sainkin itse päättää, kuinka paljon haluan heittää löylyä.

IMG_20171115_165317

Grande Buffet

 

Suurin intohimoni on ruoka. Laivalta löytyy monta eri ravintolaa, mutta jos on vaikeuksia päättää mitähaluaa, löytyy Grande Buffetista vaihtoehtoja lähes jokaiseen mielihaluun. Itselleni suurinta herkkua oli vihersimpukat ja yleisestikin kalapöytä. Tällä hetkellä buffetissa on tarjolla joulupöytä.

PB152191
PB152178

Taxfree-myymälä

 

Ruokailun jälkeen kerkesin vielä hyvin etsimään joululahja ideoita Taxfree-myymälästä. Oli hienoa huomata, että myymälässä oli paljon myös perinteisen kosmetiikan lisäksi tarjolla luonnonkosmetiikkaa. Suosikkimerkkini Madaran tuotteet olivatkin selvästi edullisempia kuin maissa.

IMG_20171114_173944

Midnight Show

 

Risteilyillä on tarjolla musiikkia laidasta laitaan, mutta eniten lumoudun Midnight Show:sta Atlantis Night Clubissa. Tällä kertaa esiintymässä oli Quantum XXL, jonka esityksissa yhdistyi useat eri tanssi lajit. Edellisellä kerralla sain ihailla todella taitavaa akrobatia-showta. Midnight Show:t eivät ole pelkästään musiikkia, vaan mukana on liiketta, akrobatiaa tai tanssia.

IMG_20171115_000557
IMG_20171115_002518

Kansikävely

 

Ulkoilma ihmisenä en jaksaisi olla vain koko ajan sisällä. Kävellessä kannen ympäri sain ihailla Tukholman saaristoa auringonpaisteessa merituulen puhaltaessa hiuksissani.  Vaikka kesä onkin jo mennyt, takki päällä ja kaulaliina kaulassa, ei paleltanut.

IMG_20171115_083647
IMG_20171115_091226_1

Mitä te tykkäätte tehdä laivalla? 

Mitkä ovat risteilyn kohokohtia?

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Nicola

  Laivalla vain tykkään nauttia fiiliksestä ja matkaseurasta. Risteily sellaisenaan ja ruokailu on aina se kohokohta. Tosin viime reissusta onkin ihan liian kauan, ja onkin ollut nyt suunnitelmissa muutenkin.

  9.1.2018 at 07:54 Reply
 • NelliL

  Risteilyn kohokohtia taitaa olla se syöminen meilläkin. Viime reissulla olinkin sen verran kipeä, että pitkään en illallisella ollut kun oli pakko päästä hyttiin. Mies ja pojat jäivät touhuamaan laivalle kaikenlaista. Jos vertaan laivojen kylpyläosastoja niin Helsingin Ruotsinlaivat on iso pettymys, kun heillä ei ole kuin ne pari poreallasta. Europalla kun on myös lasten allas ja näin ollen nuorimman mieleen. Mutta aikuiselle riittää hyvin kellua siellä porealtaassa ihan hyvin.
  Kaikki mahdolliset esitykset yritetään käydä katsomassa jos vain on aikaa ja tietenkin kiertää kauppoja. Tax freesta haetaan aina vain tietyt jutut ja hyttiin aina vähän evästä. Pyritään myös lasten discossa käymään mutta viime reissulla siihen ei ollut aikaa kun oli tube tour- risteily niin aika meni sen kanssa. Kivat kuvat ja hyvät vinkit 🙂

  9.1.2018 at 07:58 Reply
 • marja liljestrom

  Eniten laivalla nautin syömisestä ja tax free myymälöistä. Kiva että keksit paljon tekemistä itseksesi. Meillä on sama maku buffetin suhteen.

  9.1.2018 at 09:35 Reply
 • Mari

  Kyllähän laivalla tekemistä riittää kun vaan rohkeesti lähtee mukaan juttuihin 🙂 Itse käyn miehen kanssa aina silloin tällöin, joten yksin reissaamisesta ei ole kokemusta.

  10.1.2018 at 19:08 Reply
 • Leave a Reply