2.11.2017

YHTEISTYÖ

Teen mielelläni yhteistyötä blogin teemoihin ja arvoihin sopivien yritysten ja tuotteiden kanssa. Valitsen blogini yhteistyöt huolella, sillä haluan pitää sisällön laadukkaana ja aina mahdollisimman paljon kohdeyleisöäni kiinnostavana. Lähellä sydäntä minulle on erityisesti hyvä ja laadukas ruoka viinejä unohtamatta. Rakastan matkustamista ja haluankin saada mahdollisimman paljon uusia kokemuksia sekä tavata uusia ihmisiä. Luonnossa, erityisesti merellä, rentoudun kaikesta arjen hulinasta.

Olen sitoutunut merkitsemään yhteistyöni niin täällä blogissa kuin muualla sosiaalisessa mediassa PingEthics:n ohjeistuksen mukaisesti. Yhteistyö-tagi tarkoittaa, että olen saanut tuotteen tai palvelun blogin kautta. Kaupallinen yhteistyö tarkoittaa puolestaan, että saan tuotteen/palvelun lisäksi myös rahallista korvausta postauksesta.

Yhteistyötä olen tehnyt mm. Silja Linen, Länsi-Uudenmaan matkailu Lumon, Santa Marian ja Viinilinnan kanssa. Olen kiinnostunut uusista yhteistyömahdollisuuksista ja niihin liittyen minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse: mariannukkav@gmail.com